Χωρίς ταξί σήμερα και αύριο το Ηράκλειο

Χωρίς ταξί από σήμερα το Ηράκλειο. Οι αυτοκινητιστές αποφάσισαν να τραβήξουν χειρόφρενο την ώρα που το νομοσχέδιο για τον κλάδο συζητείται στη Βουλή και μάλιστα διαμηνύουν
πως η απεργία θα είναι διαρκείας σε περίπτωση που δεν περάσει το νομοσχέδιο Βορίδη χωρίς παρεμβάσεις και διαφοροποιήσεις.

Ο κλάδος είναι σε αναβρασμό αφού σύμφωνα και με τον Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων της Ομοσπονδίας Ελλάδος και μέλος των ιδιοκτητών ταξί Ηρακλείου επιχειρείται μέσα από τους κόλπους του ΠΑΣΟΚ το νομοσχέδιο να μην ψηφιστεί.

“Κάποιοι αναζητούν προφάσεις για να εξυπηρετήσουν μεγαλοσυμφέροντα στον τομέα του τουρισμού” δήλωσε στο neakriti.gr ο κ. Πετράκης ξεκαθαρίζοντας πως το νομοσχέδιο Βορίδη βάζει σε τάξη τον κλάδο και αν δεν ψηφιστεί ως έχει θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου αφήνοντας να εννοηθεί πως οι αυτοκινητιστές είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα. Το νομοσχέδιο θα πάει για ψήφιση αύριο το απόγευμα.


Ξεκάθαρο μήνυμα από τους ιδιοκτήτες των ταξί στο Ηράκλειο που εδώ και λίγη ώρα έχουν ακινητοποιήσει τα οχήματα τους έξω από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Επί της Λ. Σενετάκη τα ταξί που είναι σταθμευμένα δεξιά και αριστερά είναι πολλά και η κίνηση των αυτοκινητιστών διόλου τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Άλλωστε ξεκαθάρισαν εξ αρχής πως σε περίπτωση που το νομοσχέδιο Βορίδη δεν ψηφιστεί ως έχει τότε τότε θα προχωρήσουν σε δυναμικότερες κινητοποιήσεις.


http://www.neakriti.gr